Hva skal jeg fokusere på når vi pusser opp?

29 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Det kan være vanskelig å vite akkurat hva man skal fokusere på når det er på tide å pusse opp. Her skal vi se litt nærmere på noen av de stedene som utgjør en stor forskjell når det kommer til oppussing. Noen er du kanskje ikke helt klar over. 

Fokuser på gulvet

En av de viktigste tingene som mange glemmer når det kommer til å pusse opp, er faktisk gulvet. Det å ha flotte, nyklipte gulv, kan faktisk gjøre en uhyre stor forskjell når det kommer til boligen. Vi går jo på gulvet hver dag, og derfor blir det slitt med tiden. Møbler som flyttes, leker som dras over – det er mange ting som skaper slitasje og en ujevn overflate i gulvet. Det er da det kanskje er på tide å slipe, og dette er noe som gjør en vesentlig forskjell for hvor rent og ensartet gulvet ditt fremstår. Ja, noen ganger kan det nesten bli som nytt. Det er med andre ord et svært effektivt grep for deg som gjerne vil oppdatere og oppgradere boligen din, og sørge for at den har et friskt look. 

slibning af gulv

Gulvkanonen kan gi deg gode tips til hvordan du skal gå frem med gulvslipning, om det er noe man kan gjøre helt selv, eller om det skal profesjonell hjelp til. Det kan være lurt å lese seg opp litt før man går i gang med å slipe og behandle gulvene på egenhånd. 

Fokuser på kjøkken

En annen ting som gjør en vesentlig stor forskjell når det kommer til oppussing, er kjøkken. Et nyoppusset kjøkken er nemlig noe som pynter opp ethvert hjem, og det er ikke alltid så mye som skal til som du kanskje tror. Kanskje er det bare på tide med en ny, flott benkeplate – kanskje i tre, granitt eller marmor? Det er mange muligheter, og bare det å skifte ut hvitevarer kan gi et oppfrisket look.

Flere nyheter