Gjør-det-selv termotak

13 mars 2022
Maria Laugesen

editorial

Har du planer om et byggeprosjekt i hjemmet som for eksempel ny carport, utehus, overbygg eller utestue? Da kan et termotak kanskje være en opplagt løsning for deg.

Smarte løsninger med termotak

Termotak er en løsning på tak som er produsert av polykarbonat, altså verdens sterkeste type plast. Det betyr at det er svært slitesterkt og egner seg godt til det norske klima og vær. Det tåler blant annet uvær og nedfalne greiner fordi polykarbonat er et utrolig slagfast materiale, og derfor egner det seg godt til f.eks. utestuer eller carporter.

En annen smart løsning med termotak er at det kan slippe gjennom lys. Du kan nemlig selv velge hvor transparent det skal være, og dermed kontrollere hvor mye lys og varme som skal komme gjennom taket. En veldig praktisk løsning som kan tilpasses avhengig av dine ønsker og behov.

termotak

Gjør-det-selv hvis du kan og vil

En annen smart ting med termotak er at det faktisk er ganske enkelt å jobbe med selv. Så hvis du liker gjør-det-selv prosjekter, da er det helt opplagt. Du kan blant annet få click-step termotak, der du har plater av polykarbonat som altså «klikkes» i hverandre. 

Det gir en holdbar og sterk løsning, og er samtidig veldig enkelt å jobbe med. Det krever dog at du har styr på det grunnleggende og følger veiledningen for å sikre at taket blir helt tett. Men så lenge dette er på plass, så er det faktisk et prosjekt som de fleste kan jobbe med.

Så vil du gjøre det selv, og klare hele byggeprosjektet på egen hånd, da finnes det en løsning innen termotak for deg. Om det er utestue, carport, overbygg eller noe helt annet – det er opp til deg. Uansett hva, så får du en svært slitesterk løsning som du kan ha glede av i veldig mange år.

Flere nyheter