Frisk opp boligen med led lys

05 juli 2021
Johanne Larsen
image

editorial

Lys er en av de tingene du bør fokusere på, hvis du er opptatt av stemning i boligen din. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan leke med lys for å få den stemningen du gjerne vil ha i hjemmet. Det er kanskje ikke så vanskelig som du tror. 

Bruk ledlys når du skal innrede 

Med en LED-pære sparer du energi, og det er en av grunnene til at led lys er en av de beste alternativene når du skal finne gode lyskilder til hjemmet. Det er mange måter man kan bruke led lys og lamper på, men det er faktisk mulig å innrede med lys. Lys er nemlig en av de tingene som skaper mest stemning i hjemmet, og kan være med på å påvirke hvordan du har det.

 

Det er spesielt viktig med god belysning i et land som Norge, der det faktisk er forholdsvis mørkt store deler av året. Da er det ekstra viktig at man har lys og lamper som gjør at man kan arbeide og slappe av, og gjøre de tingene man trenger når man ikke har dagslys. Da er ledlys helt supert, og man kan finne mange gode alternativer og eksempler på https://ledlyskilder.no/

Det er heller ingen tvil om at det er en positiv bieffekt at man sparer energi ved å bruke pærer som varer lenger. Det er ikke bare irriterende å måtte skifte lyspære ofte, det er også noe som i stor grad påvirker klimaet, og det er noe som de fleste av oss gjerne vil passe på ikke å påvirke i negativ retning. Derfor er led lys også et klimabevisst og energisparende valg for deg som ser dette som en prioritet. Dermed kan du både innrede med lys for å få en behagelig stemning og de lysforholdene du ønsker OG gjøre et mer klimabevisst valg. 

Flere nyheter