Bruk billige wallstickers til å gi interiøret et løft

26 november 2020
Sofie Ulsaker Nordahl

editorial

Bruk billige wallstickers til å gi interiøret et løft

Når man skal pusse opp er det mange, mange små og store utgifter man skal tenke på og man kan bli helt svett bare av å tenke på hva ting kommer til å koste. Man skal tenke over alle kostnadene til de tekniske tingene, de praktiske tingene og helt til slutt finner vi de morsomme tingene. Tingene som hjelper oss med å dekorere og  gjøre ting fint til slutt.

Billige wallstickers var det som gjorde det mulig for oss å få alt til å gå opp til slutt og vi elsker resultatet. Vi gjorde masse research før vi kjøpte noe og kan virkelig anbefale å bestille fra Sohu-shop.no. vi fant ut at de både designer og printer selv så kvaliteten og servicen man får er bedre enn noen andre steder jeg har vært i kontakt med før. Billig betyr ikke dårlig og når det er det som gjør at budsjettet går opp er det bare deilig at kvaliteten er høy også!

Prosessen er både fin og slitsom

Jeg elsker ideen om å pusse opp. Elsker når det er ferdig, men elsker ikke alt det underveis. For det er jo faktisk nesten like slitsomt som det er gøy å pusse opp hvis man er helt ærlig. Vi hadde spart alle de morsomme oppgavene til slutt, men det gjorde at vi ikke klarte å holde motivasjonen oppe underveis, så det vil jeg ikke anbefale og det er ikke det jeg ville gjøre hvis jeg skulle gjøre det igjen heller faktisk.

Gjør de morsomme tingene underveis

Hvis jeg skal komme med et tips i forhold til prosessen er det ganske dumt å gjøre som vi gjorde. Ikke ta alle de morsomme valgene til slutt, men gjør dem innimellom de store valgene. Det er bra for prosessen og for overskuddet!

Flere nyheter